De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tinder update: deel je matches met vrienden en inzoomen bij foto’s

Redactie
6 februari 2014, 15:02
1 min leestijd
Tinder update: deel je matches met vrienden en inzoomen bij foto’s
tinder update

Nu Tinder door 1,2 miljoen Nederlanders wordt gebruikt, is het voor de verkapte vleeskeurings-app – die voor het gemak een dating-app wordt genoemd – belangrijk om zijn app van updates te blijven voorzien.

De laatste Tinder update is weer een fijne: na het installeren van de nieuwe app-versie kunnen gebruikers hun matches delen met vrienden en, eindelijk, inzoomen bij foto’s. Laatstgenoemde is voornamelijk handig voor de welbekende groepsfoto’s, als je moet zoeken naar wie nou eigenlijk de Tinder-gebruiker is.

Lees verder na de advertentie.

Tinder update

Naast de twee bovengenoemde features is ook het design een klein beetje op de schot genomen. Zo zijn de knoppen van een kleur voorzien waardoor ze duidelijker de betreffende actie laten zien. Ook lijkt het swipen wat sneller en soepeler te gaan.

Verder zorgt de Tinder update ervoor dat gebruikers nu al hun Facebook-foto’s als profielfoto’s kunnen gebruiken. Ook is de stabiliteit en snelheid van de berichtendienst van Tinder verbeterd en kun je binnen een chatgesprek op je eigen avatar klikken om naar jouw profiel te gaan.

Meer lezen over Tinder?

Download Tinder voor Android

De verslavende dating-app voor Android is gratis in Google Play te downloaden. De app werkt met Android 2.2 (Froyo) en hogere Android versies.

Download: Tinder (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu