De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bescherm je privacy en bespaar energie met Tinfoil for Facebook

Redactie
31 juli 2015, 17:17
1 min leestijd
Bescherm je privacy en bespaar energie met Tinfoil for Facebook

Tinfoil voor Facebook is een app die de mobiele website van Facebook inlaadt, om op die manier je privacy te waarborgen en energie te besparen. Zo gaat je Android-toestel langer mee.

Lees verder na de advertentie.

Dat Facebook één van de grootste energievreters op je Android-toestel is, mag duidelijk zijn. Samen met de Messenger zorgt de Facebook-app ervoor dat je smartphone flink wat meer energie verbruikt dan normaal. Daarnaast vraagt Facebook om heel veel rechten; van het inzien van je contactenlijst tot de mogelijkheid om constant je locatie te volgen. Wil je hier allemaal niets van weten? Dan kun je Tinfoil for Facebook gebruiken, een app die van de mobiele website van Facebook een volwaardige  app maakt.

Dit kun je met Tinfoil for Facebook

Tinfoil for Facebook biedt niet enkel een frame voor de mobiele website, maar ook daadwerkelijk handige opties. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om check-ins toe te staan, links waarop je drukt binnen de app te openen of alle afbeeldingen te blokkeren. Hiermee worden de laadtijden van de timeline van Facebook enorm verkort, omdat de app immers minder data hoeft op te halen en in te laden.

Verder is er een uitschuifbaar menu beschikbaar waarmee je snel wisselt tussen je timeline, notificaties, berichten en de instellingen van de app. Ook biedt Tinfoil for Facebook de optie om een proxy toe te voegen.

Download  Tinfoil for Facebook

Tinfoil for Facebook is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

→ Download Tinfoil for Facebook  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu