Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tiny Thief van uitgever Angry Birds voor Android beschikbaar

Redactie
12 juli 2013, 8:07
1 min leestijd
Tiny Thief van uitgever Angry Birds voor Android beschikbaar
tiny thief

Tiny Thief is een nieuwe puzzel- en avontuurgame uit de stal van Angry Birds-maker Rovio. Het succesvolle mobiele gamesbedrijf is een eigen label gestart waarmee ze games gaan uitbrengen en Tiny Thief is één van de eerste releases van het label. In de game speel je een kleine dief met blond haar die een groot avontuur aangaat en vecht tegen piraten, de Dark Knight en een grote robot!

Lees verder na de advertentie.

tinythief2

Tiny Thief biedt fijne hersenkrakende puzzels met ruimtelijk inzicht en een nodige dosis humor. De game bevat zes verschillende grote missies waarin de kleine dief verschillende werelden en locaties verkent, van piratenschepen tot de jungle. De kleine dief is volgens Rovio de onconventionele held in het gehele verhaal die zijn snelheid, hersenen en vernuftigheid moet gebruiken om zijn vijanden te slim af te zijn.

Tiny Thief is lekker casual

De game is geheel point-and-click-based, wat wil zeggen dat je op objecten drukt waarna de kleine dief indien mogelijk een actie met het betreffende object uitvoert. Dit heeft als voordeel dat Tiny Thief lekker casual speelt, maar dat je als speler toch het idee hebt dat het een pittige game is en dat het volgende level een flinke uitdaging biedt.

Tiny Thief is voor een prijskaartje van 2,69 euro in de Play Store te downloaden.

Download: Tiny Thief (2,69 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu