De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wunderlist-opvolger Microsoft To-Do nu te downloaden

Erwin Vogelaar
19 april 2017, 20:29
2 min leestijd
Wunderlist-opvolger Microsoft To-Do nu te downloaden

Microsoft gaat taken-app Wunderlist stopzetten. Als vervanger staat nu een vroege versie van Microsoft To-Do in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft To-Do

Microsoft kocht taken-app Wunderlist in 2015. Op Android Planet hebben we vaak met lof over deze app gesproken, maar Microsoft is van plan om er een eind aan te breien. Voordat dit gebeurt, is er nu de eerste versie van Wunderlist-vervanger Microsoft To-Do te downloaden. Microsoft benadrukt dat de nieuwe app gemaakt is door hetzelfde team achter Wunderlist. Dat is snel duidelijk, want de apps hebben veel overeenkomsten.

to-do

De lijstjes die je maakt met de nieuwe app moeten overal bereikbaar zijn. Niet alleen via je smartphone, maar bijvoorbeeld ook via je pc (waar Windows 10 op draait), een tablet of een browser op wat voor apparaat dan ook. Op dit moment is de vroege versie van To-Do enkel met smartphones te downloaden. Later maakt Microsoft ook een versie voor Android-tablets beschikbaar.

Je hoeft nog niet bang te zijn dat Wunderlist nu verdwijnt. In de komende maanden zal Microsoft nog meer functies van Wunderlist in To-Do verwerken, zoals de mogelijkheid om lijsten met anderen te delen. Ook zullen meerdere Microsoft-diensten in de app verwerkt worden. Microsoft stelt dat Wunderlist pas stopt, als het bedrijf er zeker van is het beste van de app in To-Do is verwerkt. “Hoewel de naam en het icoontje veranderen, blijft het team dat Wunderlist gemaakt heeft doorgaan.” Of de kwaliteit hetzelfde is kun je uitvinden door de app te downloaden en te proberen. Je krijgt de mogelijkheid om je Wunderlist-lijsten te importeren.

Microsoft To-Do downloaden

De vroege versie van de nieuwe taken-app is nu gratis te downloaden via de Play Store. Dit doe je door op onderstaande link te klikken. voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.4 nodig.

Download Microsoft To-Do in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu