Download: Today Calendar met Android L-design nu beschikbaar

today calendar Android LToday Calendar, de op het Android Open Source Project gebaseerde kalender-app voor Android, wordt door velen geprezen. De app pakt de beste functies van de standaard Android-versie en voegt hier een mooi design en extra functies aan toe. In afwachting op het aankomende Android L heeft ontwikkelaar Jack Underwood zijn app alvast een Material Design-makeover gegeven. De app verkeerde eerder nog in de bètafase, maar is door Underwood na enkele weken van testen en verbeteren in Google Play uitgebracht.

Het nieuwe Today Calendar Android L-design heeft nog niet alle api’s van Android L, maar al wel grotendeels het nieuwe design dat vanaf de nieuwe Android-versie standaard wordt. Dat betekent: frisse kleuren, minimalistische iconen en een zwevende actieknop die in deze app geel kleurt.

Today Calendar Android L-design

De secties die een Material Design-makeover hebben gekregen zijn de hoofdkalender, agenda en details van een afspraak. Ook is er een nieuw navigatiemenu aanwezig dat vanaf de linkerkant naar binnen wordt geveegd. Volgens Underwood zijn de meeste onderdelen van de app al van het Material Design voorzien.

De volledige Android L-versie wordt gepubliceerd zodra Android L uit is. Dan maakt de app ook gebruik van alle nieuwe animaties en andere specifieke onderdelen van de nieuwe firmware.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Today Calendar is gratis in Google Play te downloaden. Onderstaande versie betreft wel een trial-versie die na veertien dagen verloopt. Dan moet je de pro-versie van 1,25 euro kopen.

Download Today Calendar in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.