De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Illegale versie Today Calendar toont piratenafspraken

Redactie
9 februari 2015, 14:34
1 min leestijd
Illegale versie Today Calendar toont piratenafspraken

Gebruikers die op illegale wijze de betaalde  versie van Today Calendar installeren, krijgen  binnenkort  afspraken met een piratenthema in hun agenda te zien.

Lees verder na de advertentie.

Dat zegt  Jack Underwood, ontwikkelaar van Today Calendar, op Reddit.  Today Calendar, één van de beste agenda-apps voor Android met Material Design, wordt 85 procent van de tijd illegaal geïnstalleerd.  De betaalde versie kost 4,99 euro in Google Play.

Today Calendar Pro nu extragratis met piratenafspraken

Om de piraterij van zijn app tegen te gaan, heeft Underwood een update uitgerold die bij illegale versies van Today Calendar voortaan afspraken met een piratenthema toont. Zo meldt één afspraak ‘walk the plank‘ waarbij een gebruiker leest dat de plank zijn straf is voor piraterij. Door van een houten plank af te lopen en in de zee te duiken, werden vroeger mensen ter dood veroordeeld door  piraten.

Daarnaast worden downloaders die op illegale wijze content downloaden, zoals apps en andere software, piraten genoemd. De ludieke actie moet piraten erop wijzen dat ze niet hebben betaald voor gebruik van Today Calendar Pro. Daarnaast trekt Underwood met deze maatregel misschien mensen over de streep om toch te betalen voor de app.

Download Today Calendar

De testversie van Today Calendar is gratis in Google Play te downloaden. De betaalde versie kost 4,99 euro.

Download Today Calendar in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu