De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Todo.txt Touch: takenlijst met een tekstbestandje

Redactie
20 januari 2011, 11:04
1 min leestijd
todo-txt

Veel takenlijsten zijn afhankelijk van externe services, zoals Google Tasks en Remember the Milk. Is er een manier om volledig controle te krijgen over je to-do’s? Misschien wel met Todo.txt Touch. De applicatie plaatst een plat tekstbestandje in je Dropbox-account en past deze automatisch aan.

Todo.txt Touch bevat alle bekende trucjes, zoals het koppelen van een taak aan een project of context, een prioriteit (A, B of C) kiezen en taken filteren. Natuurlijk is de applicatie niet zo uitgebreid als andere to-do-applicaties, maar voor de simpele huis-tuin-en-keuken-gebruiker werkt Todo.txt Touch prima.

De applicatie ligt nog niet in de Android Market, maar gebruikers kunnen al wel de betaversie downloaden op de website van Github.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment werkt de applicatie aardig, alhoewel het wel even kan duren voordat de app taken toevoegt en verwijdert. Daarnaast werkt de applicatie niet als je niet verbonden bent met een datanetwerk (bijv. 3G of Wi-Fi). Dit is logisch, aangezien het tekstbestandje in the cloud van Dropbox wordt opgeslagen. Gelukkig is de gebruikersinterface simpel en draait de applicatie als een zonnetje.

Via: Lifehacker

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu