Toiletetiquette leren met Men‘s Room Mayhem

mmmDe meeste mannen vinden het fijn als je niet in het urinoir naast diegene gaat plassen, als dat niet nodig is. Voor mannen die dit nog niet snappen is er nu Men`s Room Mayham. In deze game scoor je highscores door het wel goed te doen.

De Android-game van Ripstone laat je een conciërge zijn die de toiletgasten in de juiste stromen dient te leiden. Men moet niet te dicht langs elkaar lopen, dan gaan ze namelijk vechten, en het is dus de bedoeling dat er zoveel mogelijk ruimte blijft tussen de toiletgasten terwijl ze aan het plassen zijn.

Als je ervoor zorgt dat iedereen zonder oproertjes door het toilet kan wandelen en netjes zijn handen wast, krijg je hogere scores en kun je zelfs nieuwe toiletruimtes vrijspelen om highscores in te behalen. Hoe langer een potje duurt, hoe chaotischer het natuurlijk wordt.

Download: Men’s Room Mayhem (€0,80)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!