De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

TomTom Flitsers waarschuwt voor flitsers en trajectcontroles

Gijs Ettes
17 november 2015, 12:25
1 min leestijd
TomTom Flitsers waarschuwt voor flitsers en trajectcontroles

TomTom brengt vandaag een Android-app uit  die gebruikers waarschuwt voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles. De community van TomTom zorgt daarbij voor de actualisatie van flits-informatie.

Lees verder na de advertentie.

TomTom Flitsers

Net als Flitsmeister waarschuwt TomTom Flitsers voor allerlei soorten flitsers, al heeft de app geen navigatiefunctie of overzicht van files op je traject. De interface toont je snelheid, de weg waar je momenteel op rijdt en de afstand tussen jou en een vaste of mobiele flitser. Rij  je  langs een flitser, dan kun je aangeven of je deze al dan niet hebt gezien. Met een knop boven in beeld kun je tevens flitsers doorgeven die nog niet zijn gemeld.

TomTom Flitsers maakt gebruik van de kaartgegevens van TomTom en de gps-module van je toestel om te bepalen waar je je precies bevindt. De app werkt in een groot aantal landen, waaronder de Benelux, Duitsland, Frankrijk  en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast waarschuwt de app voor flitsers in landen als Rusland, Canada en Nieuw-Zeeland, mits je de beschikking hebt over een mobiele dataverbinding. Flitsers worden gemeld door de community en geverifieerd door een team van TomTom.

Download TomTom Flitsers in Google Play (gratis)

“Met de gratis TomTom Speed Cameras app verwelkomen we nog meer autorijders in de TomTom community“, zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en Managing Director van TomTom Consumer. “Al 4,6 miljoen bestuurders werken samen om flitsers real-time door te geven en te verifiëren. Nu kunnen alle Android-gebruikers helpen om autoritten nog ontspannender te maken. De overzichtelijke en simpele app, zonder `valse alarmen`, is erop gericht stress bij automobilisten weg te nemen.“

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu