De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

TomTom verandert betaalde navigatiedienst in freemium-app

Redactie
25 maart 2015, 14:15
1 min leestijd
TomTom verandert betaalde navigatiedienst in freemium-app

De nieuwe navigatie-app van TomTom laat gebruikers elke maand maximaal 75 kilometer gratis navigeren. Wil je meer navigeren? Dan moet je een éénjarig abonnement van 19,99 euro afsluiten.

Lees verder na de advertentie.

Naast een abonnement van 19,99 euro kunnen gebruikers ook een driejarig abonnement voor 44,99 euro nemen. Het freemium-model is een spannende en gewaagde actie van TomTom, dat door de opkomst van gratis navigatie-apps als Google Maps en Nokia Here al langer in zwaar weer verkeert.

TomTom Go Mobile: dit krijg je

TomTom Go Mobile toont actuele verkeersinformatie en interessante locaties als benzinestations op de kaart, samen met een notificatie voor de maximale snelheid en een contactenlijst met locaties waar je in één keer naartoe kunt navigeren. Hier heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om adressen van familie en vrienden in te zetten.

tomtom1

Een handige optie is de mogelijkheid om kaarten offline op te slaan, waardoor je ook kunt navigeren zonder data te verbruiken. Omdat TomTom Go Mobile een kaart van de gehele wereld aanbiedt, kun je elk gewenst gebied opslaan. Dit is bijvoorbeeld interessant als je vaak met de auto op reis gaat.

tomtom2

“We hebben onze app volledig opnieuw opgezet”, aldus Corinne Vigreux, hoofd  van de consumentendivisie van TomTom.  “Nu kan elke automobilist  onze navigatie met het Traffic-systeem uitproberen, de files omzeilen en dagelijks sneller op hun bestemming komen.”

Download  TomTom Go Mobile

TomTom Go Mobile is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download TomTom Go Mobile in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu