TomTom voor Android in oktober verkrijgbaar, preview op IFA

Redactie
29 augustus 2012, 10:51
1 min leestijd
TomTom voor Android in oktober verkrijgbaar, preview op IFA
tomtom-android

TomTom voor Android is vanaf oktober 2012 verkrijgbaar voor Android-smartphones. De populaire navigatie-app is deze week op de IFA 2012 in Berlijn als preview te zien. De app biedt levenslange kaartupdates, IQ-routeplanning, rijstrookassistentie en gesproken straatnamen.

TomTom gaat ook HD Traffic en snelheidscamera’s aanbieden als losse aankopen binnen de Android-app.
“We willen TomTom-content en -diensten beschikbaar stellen op zoveel mogelijk apparaten en platformen als we kunnen”, zegt Corinne Vigreux, managing director bij TomTom. “TomTom navigatie naar Android-smartphones brengen is een belangrijke mijlpaal voor ons.”

Lees verder na de advertentie.

TomTom zou eigenlijk deze zomer al een Android-versie van de TomTom-app uitbrengen, maar die doelstelling werd niet gehaald. TomTom heeft ook al erover nagedacht hoe je je smartphone in de auto gaat bevestigen. Ze hebben een nieuwe, universele TomTom hands-free carkit voor smartphones uitgebracht, zodat je je Android-toestel goed aan het dashboard of de voorruit kunt vastmaken. Een ingebouwde speaker zorgt voor helder geluid en dimt automatisch geluiden als er een telefoongesprek binnenkomt.

Een prijs wordt pas bekendgemaakt als de introductie van de Android-app dichterbij komt. Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je alvast TomTom Places proberen, de gratis app met nuttige plaatsen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu