Top tien webtelevisie nu ook te vinden in SKO Kijkcijfer-app

Redactie
18 december 2011, 17:38
1 min leestijd
Top tien webtelevisie nu ook te vinden in SKO Kijkcijfer-app
Top tien webtelevisie nu ook te vinden in SKO Kijkcijfer-app

Het is nu ook mogelijk om in de SKO Kijkcijfer-app voor Android de top 10 webtelevisie op te zoeken. Dit zijn de tien meest bekeken programma’s die online zijn opgevraagd via Uitzending Gemist, RTL Gemist en SBS Gemist. Het is nu ook mogelijk om de SKO Kijkcijfer-App op een SD-kaart te installeren en er zijn grafisch wat kleine wijzigingen doorgevoerd aan de Android-app.

Sinds september 2008 meet het SKO hoeveel televisie-uitzendingen online worden bekeken. Onder Nstreams is te vinden hoe vaak een uitzending online is gestart tot en met zes dagen nadat deze voor het eerst op televisie is uitgezonden. Daarom zijn de meest recente cijfers ook een week oud. Onder abs vind je het totale aantal kijkers van de reguliere uitzending. Zo is op zondag 11 december het meeste populaire webtelevisieprogramma Hoe Overleef Ik 30.754 keer bekeken via Uitzending Gemist terwijl het programma 358.000 kijkers had toen deze via Nederland 3 werd uitgezonden.

Lees verder na de advertentie.

Via de SKO Kijkcijfer-app kun je de top 25 televisieprogramma’s bekijken tot 2 weken terug. Ook kan je van elke Nederlandse zender per dagdeel bekijken wat het marktaandeel en het aantal kijkers van de uitgezonden programma’s waren. De SKO Kijkcijfer-app is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.1 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: SKO Kijkcijfer-App (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu