TouchRetouch: verwijder ongewenste objecten uit foto’s

TouchRetouch: verwijder ongewenste objecten uit foto'sNet een mooie foto gemaakt maar loopt er iemand door het beeld heen? met TouchRetouch kun je op je Android-telefoon de ongewenste persoon uit het beeld snijden zonder dat de achtergrond vervormd wordt. Selecteer het object wat je wilt verwijderen en drukt op start. Zo kun je vanaf je mobiele telefoon je foto’s meteen uploaden naar diverse sociale websites of op een andere manier delen, zonder dat je ze eerst moet overhevelen naar een computer om ze daar te bewerken.

Vorige maand kwam TouchRetouch al uit als betaalde app, maar nu is er ook een gratis variant die de meeste functionaliteit van de betaalde versie gratis aanbiedt. Met een kwast of een lasso kun je eenvoudig ongewenste objecten verwijderen. De vrijgekomen ruimte wordt automatisch gevuld aan de hand van slimme algoritmes, en dit blijkt redelijk te werken. Als je er niet uit komt kun je via de app video’s bekijken over hoe je foto’s kunt bewerken met TouchRetouch.

De betaalde versie die 70 eurocent kost biedt iets meer functionaliteit als de gratis versie. Zo ontbreekt het aan advertenties en kun je foto’s opslaan in de originele resolutie waarmee ze ook zijn gemaakt. Beide versies zijn nu te downloaden in de Android Market en vereisen minimaal Android 2.1 of hoger.

Downloaden via Android Market: TouchRetouch Free (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Downloaden via Android Market: TouchRetouch (€0,70)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.