Placeholder

touiteurTouiteur bestaat niet meer. De applicatie gaat voortaan door het leven als ‘Plume’. Ontwikkelaar LevelUp Studio heeft de naam van de app gewijzigd, omdat het nogal veel leek op Twitter. Vorige week verzocht Twitter LevelUp Studio om de naam te veranderen. Gebruikers konden suggesties indien en vervolgens konden anderen daarop stemmen. Griffon, Tint, CuiCui en Pigeon haalden het nét niet. De winnaar met 529 stemmen is namelijk Plume. Naast de naamswijziging brengt de nieuwste update enkele bugfixes en snelheidsverbeteringen.

Plume is een Twitter-applicatie voor Android. De applicatie heeft een aantal voordelen in vergelijking met andere Twitter-clients. Zo kun je gebruikers muten (dempen) en zijn er speciale widgets waar je doorheen kunt scrollen. Daarnaast kun je previews van afbeeldingen binnen de app bekijken en ondersteunt Plume zogenaamde swipe-navigatie.

Scan de onderstaande QR-code om Plume binnen te halen.

Bron: Phandroid

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.