Track je hond met Geodog

Redactie
6 september 2011, 11:24
1 min leestijd
Track je hond met Geodog
Track je hond met Geodog
Geodog Mobile

Het Duitse bedrijf Geodog GmbH heeft de app Geodog Mobile uitgebracht waarmee je je hond nooit meer kunt kwijtraken. De app werkt samen met een speciale halsband die voorzien is van een GPS-chip. Zo wordt bijgehouden waar de hond zich bevindt. Mocht je hem dan kwijt zijn geraakt dan krijg je via Geodog Mobile route-aanwijzingen naar waar je hond op dat moment is.

Een handige extra is dat via de app kaarten ook zijn op te slaan voor offline gebruik. Als je veel dezelfde routes loopt, is het handig om deze van tevoren op te slaan. Hiernaast biedt de app ook uitgebreide kaarten voor Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië. Nederlands wordt wel als menutaal ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Een halsband met GPS-chip kost 299 euro en deze is via de site van Geodog te bestellen. Hierbij moet ook nog een prijzige app worden aangeschaft. De gratis app is een probeerversie van de Mobile Pro versie die veertien dagen werkt. Wil je hierna de app nog gebruiken, dan zul je de volledige versie voor 69 euro moeten aanschaffen. Heb je meerdere honden, dan zul je voor de Pro-versie van 99 euro moeten gaan.

Geodog halsband

Downloaden via Android Market: GEODOG™ Mobile Lite (gratis)

Downloaden via Android Market: GEODOG™ Mobile (69,00)

Downloaden via Android Market: GEODOG™ Mobile Pro (€99,00)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu