De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Maak je mobiele leven gemakkelijker met Trigger

Redactie
8 mei 2015, 12:33
1 min leestijd
Maak je mobiele leven gemakkelijker met Trigger

Trigger is een lichte en handige Android-app die taken automatiseert, op eenzelfde manier als bijvoorbeeld ook Tasker doet. Trigger is echter wel gemakkelijker en simpeler in gebruik.

Lees verder na de advertentie.

“Vind je het vervelend om je smartphone elke keer in de stille modus te schakelen als je op werk aan komt. Of vind je het vervelend om de bluetooth uit te schakelen als de accu leegraakt”, zegt de ontwikkelaar. “Dan is deze app voor jou. Trigger  interacteert met je omgeving om automatisch de gewenste instellingen voor je telefoon te configureren.”

Dit kun je met Trigger

Trigger  kan allerlei onderdelen instellen middels automatische acties, van de nfc en bluetooth tot wifi of de dataverbinding. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch inschakelen van de wifi-verbinding als je thuis bent. Of dat het inschakelen van de bluetooth-connectie ervoor zorgt dat automatisch je favoriete muziek-app opstart en begint af te spelen op een verbonden apparaat.

Trigger is gratis te gebruiken, maar om alle functies te ontgrendelen is een in-app-aankoop benodigd. Hiermee kun je bijvoorbeeld de locatiedienst van de app activeren, om iets op een bepaalde locatie in- of uit te schakelen.

Download Trigger

Trigger is gratis te downloaden voor Android-apparaten.

Download Trigger in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu