TripAdvisor-app voorzien van Android Wear-ondersteuning

Wouter Nijsen
3 juni 2015, 19:02
1 min leestijd
TripAdvisor-app voorzien van Android Wear-ondersteuning

TripAdvisor voor Android krijgt door een update ondersteuning voor Android Wear. Hiermee kun je voortaan ook op een smartwatch relevante reisinformatie opvragen en bekijken.

Lees verder na de advertentie.

TripAdvisor Android Wear-ondersteuning

TripAdvisor Android Wear

Het is vanaf nu mogelijk om de fijne TripAdvisor-app te gebruiken met apparaten  die op Android Wear draaien. Eerder kreeg de applicatie al ondersteuning voor de Apple Watch en Pebble-smartwatches. Met de TripAdvisor-app voor Android Wear is het nu nog makkelijker om hotels, bezienswaardigheden of andere activiteiten in de buurt te bekijken. Dat is vooral handig wanneer je veel on-the-go bent.

TripAdvisor weet op het relatief kleine scherm van een Android Wear-apparaat toch  veel informatie te tonen. Zo kun je met de app adressen, prijzen en afstanden tot interessante gebeurtenissen checken.

Een toffe functie is de mogelijkheid om je favoriete restaurants of andere plekken op te slaan. Deze worden vervolgens direct bewaard, zodat je ze later op een Android-toestel of met de TripAdvisor-website kunt checken. Ook laat de app je aanvullende informatie op je smartphone lezen van hotels of restaurants die je op de smartwatch gevonden hebt.

TripAdvisor voor Android downloaden

Natuurlijk kun je de TripAdvisor-app voor Android nog altijd gebruiken om naar miljoenen restaurants, hotels of interessante activiteiten te zoeken. TripAdvisor heeft een enorme userbase, wat bijvoorbeeld blijkt uit de vele reizigersbeoordelingen die in de app te vinden zijn.

De applicatie is via de link hieronder gratis te downloaden en is 37MB groot. De vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download TripAdvisor in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu