Truphone: gratis bellen op Valentijnsdag vanuit Android-applicatie

Redactie
12 februari 2010, 14:34
1 min leestijd
Truphone: gratis bellen op Valentijnsdag vanuit Android-applicatie
truphone actie valentijnsdag

Op 14 februari is Valentijnsdag. Maar wat te doen als je geliefde in een ver land zit en je het liefst urenlang zou willen bellen om te zeggen hoeveel je van hem/haar houdt? Dan installeer je Truphone op je Android-toestel, want deze applicatie biedt op 14 februari de hele dag de mogelijkheid om gratis te bellen met vaste nummers in 30 landen. Een groot deel van Europa valt eronder, maar ook de VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, El Salvador en Israël.

Op 14 februari valt ook het Chinese nieuwjaar, dus is het mooi dat diverse Aziatische landen in de lijst staan, zoals China en Taiwan. Ben je van plan vanuit Nederland of België te bellen, dan geldt de actie van 14 februari 1:00 uur tot 15 februari 1:00 uur plaatselijke tijd.

Lees verder na de advertentie.

Truphone is een VoIP-applicatie voor Android en diverse andere mobiele platformen (iPhone, Blackberry, Nokia), waarmee je via internet kunt bellen. Gesprekken met andere Truphone-gebruikers zijn altijd gratis en ook voor het bellen via Skype en Google Talk betaal je niets. Bij het bellen met vaste nummers betaal je een kleine vergoeding, behalve op 14 februari. Een mooie kans om je geliefde of familie in het buitenland te bellen.

Meer info: actiepagina Truphone

truphone landen

De actie geldt voor onderstaande landen:

Downloaden kan via onderstaande QR-code:

Categorie: Sociaal

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's