Tune Pop: pop-up geeft muziekinformatie

Redactie
30 december 2010, 13:03
1 min leestijd
muziekinfo

Wil je snel weten welk liedje nu te horen is op je Android-telefoon? Tune Pop giet muziekinformatie in de vorm van een pop-up. Handig, want normaal gesproken moet je de notificatiebalk naar beneden schuiven om te zien welke artiest nu zingt. Tune Pop werkt in samenwerking met de meeste muziekspelers, zoals de HTC Media Player, de Android Media Player, Last.fm, Grooveshark, WinAmp, Cubed en Doubletwist.

Hoe het werkt? Installeer Tune Pop en luister daarna op je telefoon naar muziek. Zodra een muzieknummer afgelopen is en een nieuw liedje begint, verschijnt er een pop-up in beeld met informatie over de artiest en de titel van het nummer. Deze pop-up verdwijnt na een paar seconden en stoort niet. Jouw Android-telefoon bevriest namelijk niet als de pop-up te zien is.

Lees verder na de advertentie.

De betaalde versie – die circa 75 eurocent kost – biedt meer opties. Zo kun je de positie van de pop-up en het lettertype van de tekst wijzigen. Daarnaast kun je in de betaalde versie aangeven hoe vaak een pop-up in beeld moet verschijnen. Wellicht vind je het handig als een pop-up aan het eind van het liedje nog even opduikt.

De gratis versie downloaden? Scan de QR-code onder dit artikel. Ga naar deze pagina om de betaalde versie binnen te halen.

Via: Lifehacker

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu