TuneIn Radio krijgt Chromecast-ondersteuning en Material Design

TuneIn Radio, de populaire online radio-app, heeft een update gekregen waarmee streaming naar de Chromecast mogelijk wordt.

De app heeft een enorm aanbod van radiostations waar je via een dataverbinding naar kunt luisteren. Ook is het mogelijk om via TuneIn Radio op podcasts te abonneren en naar lokale radiostations te luisteren. Door de Chromecast-integratie kan het geluid van de app nu ook via het geluidssysteem van de tv worden gespeeld.

Ook is er ondersteuning voor Android TV, maar deze dienst is nog niet beschikbaar in Nederland.

TuneIn Radio is ook Material

Daarnaast heeft TuneIn Radio een Material Design-update gekregen, waardoor het icoon en de interface in lijn zijn met Googles Lollipop-normen. De app oogt simpeler en minimalistisch en gebruikt nieuwe kleuren. Daarnaast heeft TuneIn Radio enkele verbeteringen doorgevoerd voor het lockscreen, waardoor je de app ook goed vanaf het vergrendelscherm kunt bedienen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De app is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets, en heeft voor verschillende schermgroottes een responsief design. Via een in-app-aankoop kun je onder andere de advertenties in de app verwijderen.

Download

TuneIn Radio is gratis te downloaden in Google Play.

Download TuneIn Radio in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.