De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

TVGids Nederland Pro: simpele en overzichtelijke televisiegids

Redactie
20 september 2010, 15:46
1 min leestijd
TVGids Nederland Pro: simpele en overzichtelijke televisiegids
tv-gids

De applicatie TVGids Nederland Pro biedt een simpele en overzichtelijke televisiegids aan. De app is al een tijdje te vinden in de Android Market, maar nog nooit besproken op Android Planet. Daar werd het nu wel eens tijd voor, want TVGids Nederland Pro zit er goed in elkaar. Alle zenders worden onder elkaar weergegeven, zoals de televisiegids van Nu.nl. Ieder genre heeft een eigen kleur, zodat je soaps en informatieve programma’s in één oogopslag uit elkaar kunt houden. Daarnaast kun je in- en uitzoomen voor een beter overzicht.

Door met je vinger het scherm naar links en rechts te schuiven, ga je vooruit en achteruit in de tijd. Zo kun je alvast kijken welke films er vanavond op televisie te zien zijn. Bovenaan het scherm kun je op ‘Nu’ en ‘Vanavond’ klikken om naar de actuele tijd te gaan of om het avondprogramma te bekijken. Klik op een programma om meer details te zien, zoals een korte samenvatting. Handig: klik op een film en je ziet direct de IMDB-score.

Lees verder na de advertentie.

Ieder programma heeft een bepaalde kleur, wat het genre weergeeft. Ben je het niet eens met de kleuren? Dan kun je deze in het menu aanpassen. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende aflevering van The Big Bang Theory of Grey’s Anatomy begint? Stel dan het alarm in, zodat je geen enkele aflevering mist.

Er is een gratis versie beschikbaar, die zeven dagen werkt. De betaalde versie kost twee euro.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's