Tweakers.net lanceert eigen Android-applicatie

Redactie
29 maart 2011, 10:38
1 min leestijd
Tweakers.net lanceert eigen Android-applicatie

De website Tweakers.net lanceert vandaag een eigen Android-applicatie voor IT-professionals en hobbyisten met een bovenmatige interesse in computers. De Tweakers-applicatie toont de laatste nieuwsberichten, reacties, reviews en de pricewatch met meer dan één miljoen prijzen van 300.000 producten. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market en is slechts 800 KB groot.

De nieuwsberichten worden overzichtelijk weergegeven met een speciale kleurcodering aan de linkerkant. Paars betekent ‘Pro’, groen staat voor ‘Games’ en rood voor ‘Core’. Alleen interesse in nieuwsberichten over mobiele telefoons? Klik dan op de categorie ‘Mobile’ of lees alleen de nieuwsberichten met een blauw labeltje. De nieuwsberichten laden erg snel en hebben drie tabbladen: artikel, reacties en gerelateerd. Het is mogelijk om zelf een reactie te plaatsen op een nieuwsbericht of om een artikel via sociale media te delen.

Lees verder na de advertentie.

Ook de Pricewatch is afgestemd op het gebruik op mobiele telefoons. Niet alleen toont de Pricewatch de goedkoopste producten, ook laat de Pricewatch zien waar de producten verkrijgbaar zijn en hoeveel kilometer een gebruiker moet rijden. Uiteraard ontbreekt een kaartje niet. Handig!

Op het eerste gezicht zijn er geen minpunten te ontdekken. Oké, eentje dan: gebruikers kunnen de applicatie niet in liggende stand bekijken. Oftewel: het beeld draait niet mee als je jouw toestel een kwartslag draait. Maar wie weet komt dit nog in toekomstige versies van de applicatie!

Via: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's