De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

TweetCaster krijgt update met nieuwe mogelijkheden

Wouter Nijsen
1 april 2010, 14:53
1 min leestijd
TweetCaster krijgt update met nieuwe mogelijkheden
Splashscreen

TweetCaster is een Twitter-applicatie van ontwikkelaar Handmark. Ze leveren de applicatie in twee smaken, namelijk een gratis versie met advertenties en een betaalde advertentievrije versie. Het is een overzichtelijke applicatie die ondersteuning biedt voor meerdere Twitter-accounts en de mogelijkheid om het uiterlijk aan te passen. En paar mogelijkheden die nog niet aanwezig waren zijn nu met de update naar versie 1.5 toegevoegd. Met deze nieuwe versie is het mogelijk om je eigen notificaties in te stellen.

Je kunt nu aangeven bij welk soort bericht je een notificatie wilt ontvangen en of je daarnaast een geluids-signaal wilt horen of gewaarschuwd wilt worden door een knipperende led (mits deze natuurlijk op je toestel aanwezig is). De tweede nieuwe optie is de toevoeging van een tweetal widgets. Het eerste widget geeft je alleen de mogelijkheid om snel je Twitter-status vanaf je homescreen bij te werken, het tweede widget voegt daar je Twitter-stream aan toe. Je kunt ervoor kiezen handmatig door de ontvangen berichten te bladeren of deze automatisch in volgorde te laten scrollen.

Lees verder na de advertentie.

Onderstaand filmpje geeft een korte indruk van de nieuwe mogelijkheden van TweetCaster 1.5:

De nieuwe versie is vanaf nu te downloaden in de Android Market. Je kunt natuurlijk ook de desbetreffende QR-code scannen.

TweetCaster (gratis)

TweetCaster Pro ($4,99)

Categorie: Sociaal
Thema's: Android, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's