De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

TweetComb: gratis Twitter-app met Material Design

Redactie
28 november 2014, 13:44
1 min leestijd
TweetComb: gratis Twitter-app met Material Design

TweetComb is een simpele en gratis Twitter-app die al is voorzien van het Material Design.

Lees verder na de advertentie.

Twitter-apps zijn er in overvloed in Google Play. Neem bijvoorbeeld ons lijstje beste Twitter Android apps, met onder andere Fenix en Talon. Een andere app die mogelijk binnenkort in die lijst komt, is TweetComb. De app heeft een fraai Material Design en biedt op dit moment de meest belangrijke functies voor Twitteraars, maar verder is TweetComb nog niet erg uitgebreid. Dat is ook logisch, want de app verkeert nog in de ontwikkelfase.

TweetComb

Je hebt zelf de keuze om de hoofdkleur van TweetComb in te stellen, waarbij tweets in witte blokken   la Google Now worden getoond. Ook is er een groene ronde knop aan de onderzijde te vinden waarmee je een tweet kunt opstellen. Bij tweets heb je de mogelijkheid om te retweeten, ‘m als favoriet te markeren, erop te reageren of een tweet via andere kanalen te delen.

TweetComb biedt tevens de mogelijkheid om meldingen te krijgen voor mentions, favorieten en retweets. Een laatste belangrijke optie van de app is de zoekfunctie, waarbij trefwoorden in het hamburgermenu zijn te zien. Een trefwoord verwijderen doe je door ‘m weg te swipen.

Download

TweetComb is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download TweetComb in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu