TweetDeck bèta krijgt drie widgets

Redactie
10 september 2010, 16:12
1 min leestijd
TweetDeck bèta krijgt drie widgets

Gebruik je de bèta van TweetDeck, maar mis je de widgets? Goed nieuws: de nieuwe bètaversie van TweetDeck bevat drie widgets. Deze zijn te plaatsen op één van de homescreens van jouw Android-telefoon. Er is één ‘Quick Post’-widget om snel een berichtje op Twitter te zetten. Daarnaast is er een ‘Column-widget, waarmee je één column op jouw homescreen kunt zien, bijvoorbeeld de replies. Tenslotte is er een ‘Quick launch bar’-widget verschenen met snelknoppelingen, zodat je snel de updates van jouw vrienden kunt lezen.

Verder zijn er wat bugs verbeterd en is de applicatie een stuk stabieler in vergelijking met de vorige versie.

Lees verder na de advertentie.

De kracht van TweetDeck is het beheren van meerdere Twitter en Facebook-accounts zonder te hoeven switchen. Op de PC kunnen gebruikers zelf kolommen plaatsen met bepaalde updates, zoals een kolom met twits waarin jij wordt genoemd, of een kolom met updates van je vrienden. Omdat deze updates naast elkaar verschijnen krijg je een goed overzicht van de situatie.

Download de nieuwste versie van TweetDeck voor Android door naar het volgende adres te gaan met jouw telefoon: http://www.tweetdeck.com/go/android.

Via: Android Police

Categorie: Sociaal
Spotlights: Facebook, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's