TweetDeck bèta ondersteunt Android 1.6

Redactie
27 augustus 2010, 22:14
1 min leestijd
TweetDeck bèta ondersteunt Android 1.6
tweetdeck android

Baal jij ervan dat iedereen de bèta van TweetDeck heeft geinstalleerd, terwijl jij met Android 1.6 huilend toekijkt? Goed nieuws: de nieuwste TweetDeck bèta ondersteunt telefoons met Android 1.6! Daarnaast is de applicatie flink verbeterd. Zo kan TweetDeck 0.9.5 beter omgaan met meerdere Twitter-accounts en kun je tweets van jezelf verwijderen.

Ook kun je met de nieuwste beta Facebook, Buzz en Foursquare-accounts wissen. En vergeet de nieuwe ‘Meer’-knop niet, waarmee je snel tekst kunt vertalen, kopiëren of doorsturen.

Toen de bèta van TweetDeck twee weekenden geleden verscheen, plaatsen wij het direct op onze telefoons. Natuurlijk viel ons op dat de mobiele versie minder gelikt en uitgebreid was als de desktopversie. Maar nu, na twee weken, begint TwitterDeck één van de betere Twitter-applicaties te worden.

Lees verder na de advertentie.

De beste? Het is nog te vroeg om dat te beweren. Op dit moment hebben Seesmic, Touiteur en de officiële Twitter-applicatie nog een lichte voorsprong! Maar de race is nog niet afgelopen…

De bèta is te downloaden via het weblog van TweetDeck.

Categorie: Sociaal
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's