TweetDeck: veel gebeurd in een week tijd

Redactie
20 augustus 2010, 19:02
1 min leestijd
TweetDeck: veel gebeurd in een week tijd
tweetdeck android

Herinner je dit moment nog: de eerste keer dat je TweetDeck gebruikte op je Android-telefoon? Misschien wel, misschien niet, maar één ding is zeker: de mannen van TweetDeck werken hard aan deze prachtige applicatie. De afgelopen week is de bèta van TweetDeck al diverse malen geüpdatet. De grootste bugs zijn eruit, het lettertype is kleiner en de batterij van je telefoon is minder snel leeg. Het zal niet lang meer duren voordat TweetDeck de app in de Android Market zet.

“Ondanks dat we de applicatie nog niet officieel hebben uitgebracht, genereert TweetDeck Android al meer tweets en statusupdates dan onze drie maanden oude iPad-applicatie”, blogt Toby Padilla van TweetDeck. En dat is natuurlijk leuk om te horen!

Met de nieuwste bèta-versie van TweetDeck kun je gemakkelijk content op je Android delen. Stel, je loopt in Parijs en je ziet de Eiffeltoren. Maak dan een foto en zet deze met TweetDeck snel en gemakkelijk op Twitter of Facebook.

Lees verder na de advertentie.

Sinds afgelopen weekend zijn er veel dingen verbeterd. Vond je de beta tegenvallen? Probeer het dan nog een keer opnieuw door de vierde build binnen te halen. Nog even de verbeteringen sinds vorige weekend op een rij:

  • font resizing (boy did some you want this 🙂
  • heavy data usage optimizations
  • support for more phones
  • bug fixes
  • lots of polish

De heren van TweetDeck werken hard aan nieuwe updates, zoals een eigen widget, 1.6 ondersteuning, video upload en makkelijker schakelen tussen meerdere Twitter-accounts.

De bèta is te downloaden via het weblog van TweetDeck.

Categorie: Sociaal
Spotlights: Facebook, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's