TweetDeck voor Android komt eraan

Redactie
11 augustus 2010, 7:50
1 min leestijd
TweetDeck voor Android komt eraan

Hoe beheer je meerdere Twitter en Facebook-accounts tegelijkertijd? Met TweetDeck! Deze oplossing bestaat al voor de iPhone, PC en Mac, maar er is tot nu toe nog geen applicatie verschenen in de Android Market. Daar komt snel verandering in. “Android TweetDeck is bijna voltooid”, zegt Iain Dodsworth, oprichter van TweetDeck, op het officiële weblog van het bedrijf. “We verleggen de grenzen van wat Android kan doen. Deze week starten we al met een publieke bèta.”

De kracht van TweetDeck is het beheren van meerdere accounts zonder te hoeven switchen. Op de PC kunnen gebruikers zelf kolommen plaatsen met bepaalde updates, zoals een kolom met twits waarin jij wordt genoemd, of een kolom met updates van je vrienden. Omdat deze updates naast elkaar verschijnen krijg je een goed overzicht van de situatie.

Lees verder na de advertentie.

Dodsworth: “Wij besteden veel tijd aan de afwerking van TweetDeck. De applicatie wordt nu al door sommigen een ‘thing of beauty‘ genoemd. Kortom, wees erbij als we later deze week starten met de bètatest.”

TweetDeck voor Android wordt beter dan TweetDeck voor iPhone. Wanneer de applicatie in de Market verschijnt, gaan de mensen van TweetDeck hard aan de slag om de verbeteringen zo snel mogelijk naar de iPhone te brengen.

De onderstaande video laat zien hoe CEO Iain Dodsworth inlogt in TweetDeck, maar helaas zie je niet veel van de rest van de applicatie. Hopelijk verschijnt de bèta spoedig, zodat de mistbank optrekt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu