TweetDeck voor Android verschijnt in de Market

Redactie
13 oktober 2010, 18:34
1 min leestijd
TweetDeck voor Android verschijnt in de Market
tweetdeck

De publieke versie van TweetDeck is verschenen in de Android Market. De eerste publieke beta verscheen op 12 augustus en sindsdien brachten de ontwikkelaars elf versies uit. Na het doorvoeren van vele verbeteringen vinden zij het nu tijd voor de echte release. TweetDeck is een Twitter-client, waarmee je de laatste tweets van je vrienden gemakkelijk volgt.

Met TweetDeck voor Android kun je met meerdere Twitter en Facebook-accounts inloggen en zo alle updates op de voet volgen. Handig als je een persoonlijk Twitter-kanaal hebt en een zakelijk account voor je werk. Daarnaast is het mogelijk om widgets te plaatsen op je homescreen, zodat je snel een berichtje kunt plaatsen of de laatste updates kunt lezen.

Lees verder na de advertentie.

tweetdeck-code

De Android-versie van TweetDeck is volledig vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Centraal staat nog steeds de layout in kolommen, maar er zijn wat slimme extra`s bedacht. Zoals ‘blended columns’ waarbij je meerdere feeds in één kolom kunt samenvoegen. Zo kun je Facebook, Buzz en Foursquare samenbrengen in één kolom, wanneer er via deze feeds toch niet zoveel berichtjes worden gepubliceerd.

De ontwikkelaars van TweetDeck willen alle 36.000 betatesters bedanken voor het proberen van de betaversie. Nu is het tijd om de betaversie van je telefoon te gooien en voor het echte werk te gaan. TweetDeck downloaden? Scan de QR-code aan de rechterkant en zet de gratis applicatie op je telefoon.

Bron: TweetDeck blog

Categorie: Sociaal

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's