TweetLine: nieuwe en uitgebreide Twitter-app in de Google Play Store

Redactie
23 augustus 2012, 16:34
1 min leestijd

TweetLine stond al een langere periode op XDA als bètaversie, maar is sinds kort officieel in de Google Play Store te downloaden. TweetLine is een uitgebreide Twitter-app die het fijne Holo-uiterlijk van Ice Cream Sandwich waarborgt en op vrijwel alle Android-toestellen werkt. De app biedt verschillende thema’s, waaronder een True Dark voor AMOLED-schermen die bij zwarte kleuren veel energie besparen. In de app heb je de mogelijkheid om lang op een tweet te drukken om je favoriete acties weer te geven en kun je zelf ingestelde kleuren aan specifieke gebruikers koppelen. En het beste: TweetLine ondersteunt notificaties voor direct messages en mentions.

De app zit vol met andere handigheden. Zo onthoudt de app waar je was gebleven met het lezen van je timeline, worden foto’s van TwitPic, Yfrog, Lockerz en pic.Twitter in tweets als thumbnail weergegeven en weblinks automatisch ingekort. Daarnaast kun je ook de tekstgrootte veranderen, Twitter doorzoeken, je profiel aanpassen en hashtags filteren.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment werkt de 20-jarige ontwikkelaar aan ondersteuning voor tablets, een TweetLine-widget en de integratie van meerdere fotodiensten.

Download: TweetLine (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu