Twidroid Pro: betaalde versie voor Android onderweg

Redactie
14 augustus 2009, 12:53
1 min leestijd
Twidroid Pro: betaalde versie voor Android onderweg

twidroid-proTwidroid is al vanaf het begin de populairste Twitter-client voor Android. Er kwamen gaandeweg steeds meer nieuwe kanshebbers bij, maar veel mensen bleven hangen bij Twidroid: niet uit gemak, maar omdat het simpelweg de beste applicatie bleek. De makers van Twidroid hebben nu plannen om een betaalde Pro-versie te maken, die nog meer functies bevat. Denk daarbij aan meerdere login-accounts, de mogelijkheid om video’s te uploaden, een bijbehorende desktop-widget, lijsten met followers en verschillende interface-thema’s.

Minder spannend is de aankondiging dat de Pro-versie ook ondersteuning voor Bit.ly gaat krijgen, een veelgebruikte verkortingsdienst voor URL’s. Hoeveel de betaalde versie Twidroid Pro gaat kosten hebben de makers nog niet bekend gemaakt. Ze vragen begrip ervoor dat ze op dit moment bezig zijn met strategische partner-overeenkomsten met software- en hardwaremakers. Mogelijk wordt de software standaard op bepaalde toestellen meegeleverd.

Op Twitter kun je de ontwikkelaars van Twidroid volgen via @twidroid. Planet Android is ook op Twitter aanwezig, via @planetandroid.

Meer info: Announcing Twidroid Pro

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Communicatie
Spotlights: Android, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Black Friday