Twidroid Pro nu beschikbaar in de Android Market
Wouter Nijsen

twitroid-logoTwidroid is de meest gebruikte Twitter-client voor Android en dat is niet zo verwonderlijk. Twidroid is gewoon een goede uitgebreide Twitter-applicatie die volop in ontwikkeling is. Bijna wekelijks presenteert de ontwikkelaar een update met bugfixes of extra mogelijkheden.  De eerder aangekondigde Pro-versie van Twidroid is sinds kort beschikbaar in de Android Market en heeft ten opzichte van de gratis versie een aantal extra mogelijkheden.

De verschillen zijn echter klein en beperken zich onder andere tot wat grafische aanpassingen, ondersteuning voor meerdere accounts, een widget en een mogelijkheid om video’s te posten. De vraag is of Twidroid-gebruikers hier €3,39 voor over hebben. Voor een aantal van de nieuwe functies, zoals de widget, zijn namelijk ook gratis oplossingen in de Android Market beschikbaar.

Alle verschillen tussen de gratis- en de Pro-versie zijn weergegeven in onderstaand schema:
twidroid1

Twidroid en Twidroid Pro zijn te vinden in de Android Market, of rechtstreeks te downloaden via donderstaande QR-codes:

Twidroid for Twitter (gratis)

Twidroid Pro (€3,39)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Via: Twidroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.