Twisty Launcher: Moto X-gestures op je eigen Android

Gijs Ettes
6 augustus 2013, 17:20
1 min leestijd
Twisty Launcher: Moto X-gestures op je eigen Android
twisty launcher

De simpele polsbeweging waarmee je de camera van de Moto X snel activeert, is een van de speerpunten waarmee Motorola zijn nieuwste Android-vlaggenschip aan de man wil brengen. De Android-community heeft inmiddels al voor een alternatief gezorgd dat werkt met vrijwel iedere Android-smartphone, Twisty Launcher genaamd.

Lees verder na de advertentie.

Twisty Launcher laat je bovendien meer dan alleen de camera openen met een polsbeweging en is volledig aanpasbaar. Voor het gebruiken van de twee andere polsbewegingen en het instellen van andere apps moet je alleen wel 75 eurocent neerleggen. Anders kun je alleen snel je camera openen met de app.

Standaard staat Twisty Launcher namelijk ingesteld op het openen van de camera-app met een simpele polsbeweging; via de overzichtelijke app-interface zijn vlot alternatieve bewegingen en apps in te stellen zodra je hebt betaald voor de app.

De standaardbeweging waarmee Twisty Launcher je tot een aankoop probeert over te halen is het scherm twee keer zijwaarts keren. Na de aankoop kun je er ook voor kiezen om het scherm van je weg te draaien of ‘face down’ te draaien.

Download: Twisty Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu