Twisty Launcher: Moto X-gestures op je eigen Android

twisty launcherDe simpele polsbeweging waarmee je de camera van de Moto X snel activeert, is een van de speerpunten waarmee Motorola zijn nieuwste Android-vlaggenschip aan de man wil brengen. De Android-community heeft inmiddels al voor een alternatief gezorgd dat werkt met vrijwel iedere Android-smartphone, Twisty Launcher genaamd.

Twisty Launcher laat je bovendien meer dan alleen de camera openen met een polsbeweging en is volledig aanpasbaar. Voor het gebruiken van de twee andere polsbewegingen en het instellen van andere apps moet je alleen wel 75 eurocent neerleggen. Anders kun je alleen snel je camera openen met de app.

Standaard staat Twisty Launcher namelijk ingesteld op het openen van de camera-app met een simpele polsbeweging; via de overzichtelijke app-interface zijn vlot alternatieve bewegingen en apps in te stellen zodra je hebt betaald voor de app.

De standaardbeweging waarmee Twisty Launcher je tot een aankoop probeert over te halen is het scherm twee keer zijwaarts keren. Na de aankoop kun je er ook voor kiezen om het scherm van je weg te draaien of ‘face down’ te draaien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Twisty Launcher (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.