Download Twitter Android tablet-app met nieuwe tablet-interface

Twitter Android tabletDownload nu de nieuwe en nog onuitgebrachte Twitter Android tablet-app. De app werd geïntroduceerd op de recent geïntroduceerde Galaxy Note 10.1 van Samsung. De app werd even aan het publiek getoond waarna oplettende kijkers opmerkten dat de app ook daadwerkelijk voor tablets geoptimaliseerd was. Een tablet-versie van de app is al jaren één van de meest gewilde features voor de officiële Twitter-app.

Twitter en Android-tablets hebben nooit een goed huwelijk gehad. Sinds de begindagen van de officiële Twitter-app, die door velen wordt verafschuwd, ondersteunt de app geen grote schermen. Als je Twitter voor Android op je tablet installeert, krijg je gewoon een opgeblazen versie van de normale smartphone-interfacen. En dat werkt niet fijn, zoals velen al hebben opgemerkt.

Download Twitter Android tablet-app

De officiële Twitter Android tablet-app is hier te downloaden. Hoe je apk-bestanden installeert, lees je in onze handleiding apk android bestanden op je toestel installeren.

Wil je een tablet kopen? Check ons overzicht met handige tips!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.