Twitter Android-update vernieuwt design en laat je privé foto’s delen

Gijs Ettes
11 december 2013, 15:51
1 min leestijd
Twitter Android-update vernieuwt design en laat je privé foto’s delen
Twitter Android-update

De onlangs uitgerolde Twitter Android-update pakt het design van de app aan en introduceert de mogelijkheid om foto’s via privé-berichten te delen. Die laatste functie is alleen beschikbaar in de officiële app en dus niet in apps van derde partijen.

Wat direct opvalt na het installeren van de Twitter Android-update is dat de app er stuk strakker uitziet. Door naar links en rechts te vegen wissel je tussen de Startpagina (tijdslijn met tweets), Ontdekken (welke thema’s zijn populair) en Activiteit (wie volgt wie). Boven in beeld vind je pictogrammen om bijvoorbeeld snel meldingen, privé-berichten en aanbevolen contactpersonen te zien. De optieknop rechtsboven (met de drie puntjes) geeft je daarnaast direct toegang tot je profiel, lijsten, concepten, accounts en instellingen.

Lees verder na de advertentie.

Een tweet plaatsen verloopt dankzij de Twitter Android-update nog sneller dankzij het tekstvak onder in beeld. Verder kun je ervoor kiezen om alleen antwoorden, retweets en favorieten te zien van mensen die je volgt en pushmeldingen in te stellen voor personen die voor jou belangrijk zijn. Als zij tweets plaatsen, ontvang je een notificatie.

Download: Twitter (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu