De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Twitter Connect helpt met het ontdekken van boeiende accounts

Wouter Nijsen
3 mei 2016, 19:10
1 min leestijd
Twitter Connect helpt met het ontdekken van boeiende accounts

Twitter gaat het voor gebruikers makkelijker maken om nieuwe accounts te vinden die interessant zijn om te volgen. Hiervoor is  het Connect-tabblad aan de app toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Dit is Twitter Connect

Met Twitter volg je alle personen of bedrijven die je interessant vindt, maar het kan nogal lastig zijn om andere interessante accounts  te ontdekken. Daar komt verandering in met Connect, een nieuw tabblad dat vanaf vandaag aan de Twitter-app wordt toegevoegd. In het Connect-tabblad, dat je activeert door op het knopje  linksboven te tikken, vind je een lijst met personen of andere accounts waarvan Twitter denkt dat jij ze moet volgen.

Twitter Connect

Hiervoor maakt de dienst gebruik van diverse algoritmes, en wordt er gekeken naar de personen die je al volgt, welke tweets je leuk vindt en welke accounts er bij jou in de buurt populair zijn. Handig is dat Twitter ook toont op basis waarvan bepaalde suggesties worden gegevens. In het gifje hierboven zie je hoe het werkt.

Ook wordt het makkelijker om via Twitter in contact te komen met vrienden of familie, doordat je voortaan je adresboek kunt synchroniseren. Als iemand uit je contactenlijst zich aanmeldt op Twitter, dan ontvang je hier een melding van, waarna je hem of haar kunt volgen. Het Connect-tabblad wordt vanaf vandaag via een update uitgerold naar alle gebruikers. Het kan even duren voordat de update bij jou beschikbaar is, dus het is handig om Google Play in de gaten te houden.

Download Twitter in Google Play (gratis)

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu