Twitter update brengt nieuwe belangrijke conversatieweergave

Twitter conversatieweergaveDe laatste update voor Twitter voor Android brengt een geheel vernieuwde Twitter conversatieweergave. De Android-app laat, samen met de iOS-app en website, voortaan blauwe lijnen zien die Twitter-gesprekken met elkaar verbindt. De bovenste tweet in een gesprek is de eerste tweet. Je kunt dan naar beneden scrollen om het gesprek op chronologische wijze te lezen. Om meer reacties te zien, kun je op de betreffende tweet of indicatie van meerdere tweets klikken.

Het wordt ook mogelijk om sneller een conversatie of tweet te delen. Via de Android-app kun je voortaan zowel gesprekken, individuele tweets als privéberichten via e-mail met anderen delen.

Daarnaast zijn er ook verbeterde notificatieinstellingen aan de Android-app van Twitter toegevoegd. Denk aan een lijst die Twitter speciaal voor jou heeft gepersonaliseerd. Het is echter nog niet duidelijk hoe het sociale netwerk dit heeft bewerkstelligt.

Twitter conversatieweergave video

http://www.youtube.com/watch?v=BnRmayAuB4M

Twitter update downloaden

Lees ook hoe je Twitter kunt beveiligen door één van de laatste Android-updates.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Twitter (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.