De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Twitter-update voegt mogelijkheden voor fotobewerking toe

Gijs Ettes
28 januari 2014, 9:59
1 min leestijd
Twitter-update voegt mogelijkheden voor fotobewerking toe
Twitter-update Android

De pas doorgevoerde Twitter-update zorgt ervoor dat je meer met je foto’s kunt doen in de Android-app. Na installatie kun je nu de foto’s die je wilt uploaden eerst bijsnijden en draaien. Hiervoor heb je dus geen aparte applicatie meer nodig.

Daarnaast biedt de Twitter Android-app nu meer aanbevelingen als je een lege tijdslijn ververst door deze naar beneden te trekken. Je ziet gebruikers die mogelijk interessant zijn om te volgens, alsmede trending topics en tweets die voor jou relevant zijn. In de VS wordt dit lijstje aangevuld met informatie over sport, televisie en nieuwsgebeurtenissen in de buurt. Het is niet duidelijk of en op welke termijn deze informatie ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers beschikbaar wordt.

Lees verder na de advertentie.

Momenteel heeft Twitter al een heel aantal filters en mogelijkheden voor fotobewerking, maar de Twitter-update is niettemin een fijne. Deze lost namelijk ook een aantal kleine bugs op en verbetert de verificatie als je inlogt. Ook kun je nu gemakkelijker andere gebruikers vermelden als je een foto tweet.

De Twitter Android-app is inmiddels honderden miljoenen keren gedownload en werkt met vrijwel elk Android-apparaat. De grootte van de app verschilt per toestel.

Download: Twitter (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu