Twitter-update voegt mogelijkheden voor fotobewerking toe

Twitter-update AndroidDe pas doorgevoerde Twitter-update zorgt ervoor dat je meer met je foto’s kunt doen in de Android-app. Na installatie kun je nu de foto’s die je wilt uploaden eerst bijsnijden en draaien. Hiervoor heb je dus geen aparte applicatie meer nodig.

Daarnaast biedt de Twitter Android-app nu meer aanbevelingen als je een lege tijdslijn ververst door deze naar beneden te trekken. Je ziet gebruikers die mogelijk interessant zijn om te volgens, alsmede trending topics en tweets die voor jou relevant zijn. In de VS wordt dit lijstje aangevuld met informatie over sport, televisie en nieuwsgebeurtenissen in de buurt. Het is niet duidelijk of en op welke termijn deze informatie ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers beschikbaar wordt.

Momenteel heeft Twitter al een heel aantal filters en mogelijkheden voor fotobewerking, maar de Twitter-update is niettemin een fijne. Deze lost namelijk ook een aantal kleine bugs op en verbetert de verificatie als je inlogt. Ook kun je nu gemakkelijker andere gebruikers vermelden als je een foto tweet.

De Twitter Android-app is inmiddels honderden miljoenen keren gedownload en werkt met vrijwel elk Android-apparaat. De grootte van de app verschilt per toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Twitter (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.