De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Twitter update brengt een mooiere en uitgebreidere timeline

Redactie
30 oktober 2013, 9:45
1 min leestijd
Twitter update brengt een mooiere en uitgebreidere timeline
twitter

De meest recente Twitter update brengt een vernieuwde, mooiere en meer uitgebreide timeline met grote foto’s en previews van Vine-video’s. Dat maakt het sociale netwerk van 140 tekens bekend. De nieuwe Twitter-app voor Android krijgt versienummer 5.0 en beschikt over een reeks aan funties die al geruime tijd in de bètaversie aanwezig was. Na weken van testen, zijn deze opties nu voor iedereen beschikbaar en gratis te downloaden in Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Twitter update: wat is er nieuw?

Twitter-app-update-Android-640x353

Naast de voorbeelden van media in de Twitter-timeline, die in een nieuw en handig pop-up-venster worden getoond, kun je bij een tweet nu voortaan direct op een actieknop drukken om op een tweet te reageren, te retweeten of te favorieten. Daarnaast wordt bij tweets voortaan het aantal favorites en retweets gezet. Zo kun je direct populaire tweets binnen Twitter herkennen.

Daarnaast verdwijnt de bovenste menubalk als je aan het scrollen bent. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het bekijken van je timeline nog meer ruimte hebt om alle tweets te lezen. Ook kun je voortaan vanuit de notificatiebalk en de betreffende Twitter-melding direct reageren, retweeten of favorieten.

Al met al een hele handige en fijne update dus!

Download Twitter update

De Twitter update is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Twitter (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu