Twitter voor Android krijgt minimalistisch menu

Redactie
22 september 2010, 8:50
1 min leestijd
Twitter voor Android krijgt minimalistisch menu
twitter android

Het vliegende vogeltje leeft niet meer in de nieuwste versie van Twitter voor Android. Het vogeltje vloog onderin in beeld en hield Twitter-gebruikers op de hoogte van de laatste trends op het sociale netwerk. Twitter heeft ervoor gekozen om het startmenu van haar officiële applicatie voor Android te minimaliseren. Niet alleen het vogeltje ging onder de bijl; ook de icoontjes op het startscherm zijn simpeler en strakker dan in de vorige versie van de applicatie.

De nieuwe update biedt een aantal voordelen. Zo is de applicatie veel sneller dan voorheen en is het retweeten verbeterd. Tenslotte zijn de profielen van followers aangepast.

Lees verder na de advertentie.

Twitter voor Android houdt gebruikers met notificaties op de hoogte van de nieuwste tweets. Helaas ontbreekt er een fullscreen widget, maar gelukkig zit zo’n widget standaard ingebakken in Sense of in Launcherpro Plus. Weet je niet welke Twitter-client je moet kiezen? Android Planet zette onlangs de beste Twitter-applicaties op een rij.

Wat vind jij van de nieuwe stijl van de Twitter-applicatie? Ben je tevreden of weiger je de nieuwe versie te downloaden?

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu