De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Twitter voor Android krijgt update voor Nederlandse gebruikers

Redactie
29 april 2012, 13:41
1 min leestijd
Twitter voor Android krijgt update voor Nederlandse gebruikers
twitter android
android update nederlands

Twitter heeft een kleine update uitgebracht voor de officiële Android-app. Versie 3.2.1 is speciaal bedoeld voor Twitteraars in Nederland, Finland en Hongarije. De update lost een probleem op waarbij de app crashte in de Nederlandse vertaling, al meteen na het opstarten. Finse en Hongaarse meldden hetzelfde probleem.

De update verhelpt het probleem en voegt meteen ondersteuning voor de Indonesische taal toe. Twitter voor Android kreeg afgelopen donderdag nog een iets grotere update, waarbij het makkelijker is geworden om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken. De push-notificaties in de app zijn verbeterd en dat geldt ook voor de zoekfunctie. Met het onderdeel Activity kun je zien welke tweets door anderen geretweet en als favoriet gemarkeerd worden.

Lees verder na de advertentie.

Tegelijk kun je nu notificaties krijgen als iemand anders jouw berichten als favoriet aantikt. Zo blijf je beter op de hoogte wat anderen interessant vinden en welke tweets het goed doen. De officiële Twitter-app voor Android is volgens gegevens uit de Google Play Store de populairste Twitter-app. Zoek je toch iets anders, dan kunnen we TweetDeck (ook handig op tablets!) en Tweetcaster aanbevelen. Beide apps zijn gratis.

Downloaden: Twitter voor Android (gratis)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0qqDy5BmYKE
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu