Twitter voor Android nu met push notificaties en ondersteuning voor meerdere accounts

Redactie
14 juli 2011, 11:35
1 min leestijd
Twitter voor Android nu met push notificaties en ondersteuning voor meerdere accounts
Twitter voor Android nu met push notificaties en ondersteuning voor meerdere accounts

De officiële twitterapp voor Android heeft nu ook push notificaties en de mogelijkheid om meerdere accounts naast elkaar te gebruiken. Deze twee functies stonden hoog op het verlanglijstje van Twittergebruikers en zijn nu dan eindelijk beschikbaar. Concurrerende Twitterapps zoals Seesmic en Hootsuite hebben deze functionaliteit al enige tijd.

Het inloggen met meerdere accounts maakt het mogelijk om in één app al je twitteraccounts te beheren. Een functie die vooral veel gebruikt wordt door fanatieke Twittergebruikers. Onder intstellingen kun je nu meerdere accounts toevoegen. Wisselen tussen de accounts gaat door linksbovenin in de zwarte balk op de twitternaam in van de account te drukken. Je kunt dan eenvoudig heen en weer wisselen.

Lees verder na de advertentie.

De tweede grote toevoeging van de app is push notificaties. Hierdoor krijg je de nieuwste updates zodra deze beschikbaar zijn zonder dat je dit zelf steeds hoeft te checken. Hierdoor hoeft je telefoon niet continu te controleren of er nieuwe berichten zijn, maar worden berichten naar je telefoon gestuurd. Dit scheelt waarschijnlijk ook wat kostbare batterijtijd.

De Twitterwidgets die je in het homescreen kunt plaatsen zijn ook aangepast. Daarnaast zijn veel kleine foutjes onder handen genomen en is de laadsnelheid verbeterd. De update van Twitter voor Android is nu te downloaden in Android Market. Voor de app is minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: Twitter (gratis)

Bron: Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu