De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Verslavende puzzelgame TwoDots nu te downloaden

Redactie
14 november 2014, 13:40
1 min leestijd
Verslavende puzzelgame TwoDots nu te downloaden

TwoDots is de opvolger van de eveneens verslavende game Dots, waarbij je punten met elkaar moet verbinden. TwoDots is de meer uitgebreide en verbeterde versie.

Lees verder na de advertentie.

In Dots kreeg je zestig seconden om zo veel mogelijk punten te verbinden. Dit doe je door over gekleurde bolletjes te vegen die van dezelfde kleur zijn voorzien. TwoDots hanteert grotendeels hetzelfde mechanisme, maar is op vrijwel elk vlak verbeterd.

TwoDots: de opvolger van Dots

TwoDots is vooral fraaier vormgegeven. Weg zijn de witte levels met elk maar een paar gekleurde bolletjes, in de nieuwe game zijn kleuren belangrijker dan ooit. Daarnaast zijn er verschillende obstakels toegevoegd, zoals ankers, ijsblokken en vuurtjes. Ankers moet je naar de onderkant van het leven verplaatsen, ijsblokken breken nadat je drie keer dezelfde kleur van het bolletje in het ijs hebt weggeswipet en vuurtjes gaan uit als een bolletje op de vlammen valt.

In totaal zijn er 135 levels te spelen en kun je jouw scores bijhouden via een online scorebord. Ook is de tijdklok voortaan verwijderd, zodat je – als je dat wilt – heel lang over een zet kunt nadenken.

→ Lees ook onze lange lijst met de 50 beste Android games

TwoDots video

Download

TwoDots is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download TwoDots in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu