De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Typography Wall: een live wallpaper met klok, datum en accustatus

Redactie
23 januari 2011, 12:51
1 min leestijd
clock-2
clock-3

Typography Wall is een nieuwe live wallpaper voor Android-telefoons. Positief aan de applicatie is dat veel elementen aanpasbaar zijn. Zo bepaal jij of de klok knippert, draait of van positie verandert. De Live Wallpaper maakt gebruik van de OwnSkin-framework, waarmee iedereen een eigen live wallpaper kan creëren. De website OwnSkin.com is overigens de perfecte plek om op een saaie zondagmiddag rond te hangen, want met een beetje inzet produceer jij je eigen Live Wallpapers, die vervolgens te downloaden zijn op je Android-telefoon of tablet.

Ontwikkelaar WolfLabs biedt Typography Wall gratis aan, net als zijn andere Live Wallpapers: Simply Clock Live en Clock Art Live. Ook deze Live Wallpapers zijn met OwnSkin.com gemaakt en zijn dus volledig aan te passen aan jouw eisen.

Lees verder na de advertentie.

Ik heb de verschillende wallpapers geïnstalleerd en vond het erg makkelijk om de diverse elementen aan te passen. Toch zie ik niet het voordeel in van een Live Wallpaper met een ingebouwde klok, datum en accustatus. Ik heb liever aparte widgets. Aan de andere kant: deze Live Wallpapers maken het mogelijk om verschillende elementen te overlappen. Dit geeft een mooi grafisch geheel. Widgets zijn daarentegen niet overlapbaar en kunnen alleen maar geplaatst worden in een grid. Wel is het mogelijk om met sommige homescreen-vervangers – zoals ADW.Launcher en LauncherPro – widgets te vergroten of te verkleinen.

Scan de onderstaande QR-code om Typography Wall binnen te halen. Wij van Android Planet zijn benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat: een Live Wallpaper met ingebouwde klok, datum en accustatus of aparte widgets.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu