De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Verveeld? Check beschamende bekentenissen in de Uit de Doofpot-app

Gijs Ettes
1 april 2014, 19:01
1 min leestijd
Verveeld? Check beschamende bekentenissen in de Uit de Doofpot-app
Uit de Doofpot-app

Uit de Doofpot is een Android-app die al een maandje in de Play Store staat, maar vooralsnog weinig is gedownload. En dat is best jammer, want deze Nederlandse variant van de website FML is erg vermakelijk. Uit de Doofpot verrast met grappige, ontroerende en beschamende bekentenissen van anonieme Nederlanders (en waarschijnlijk ook Belgen) en laat je eigen anekdotes of hersenspinsels de wereld insturen.

Vanuit de app kun je een bekentenis van maximaal 1000 tekens tikken en direct anoniem delen met de rest van het land. In totaal kun je vijf berichten per dag delen, al is dat niet verplicht. Het is ook mogelijk om door berichten van anderen scrollen, te reageren en berichten goed- of afkeuren. Informatie van andere gebruikers krijg je – op het geslacht na – niet te zien.

Lees verder na de advertentie.

Uit de Doofpot

De Uit de Doofpot-app is qua opzet dus bijzonder simpel, maar onderscheidt zich door de gebruikers. In de app (en op de website overigens ook) komen de meest bizarre en willekeurige bekentenissen voorbij die vaak ook nog eens erg geestig zijn. Denk aan berichten als “Mijn kerstboom staat nog steeds in het midden van mijn woonkamer“ op 31 maart of “Soms neem ik mijn scheten op, zodat ik ze later weer kan terugluisteren. Elke keer lach ik me een breuk“. Maar ook het schunnige bericht “Ik vul het pak melk van mijn huisgenoten vaak aan met mijn manjuice” kwam voorbij in onze tijdslijn.

Via het uitklapmenu links in beeld kun je berichten sorteren op populair, nieuw, actueel of willekeurig. Daarnaast kun je snel anekdotes zien die vaak zijn goed- of afgekeurd.

Uit de Doofpot downloaden

Uit de Doofpot is te downloaden via onderstaande link, werkt met alle Android-versies en is nog geen 1MB groot.

Download: Uit de Doofpot (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu