Uitgebreide review van CoPilot navigatie op Android
Redactie

copilot op androidDe navigatiesoftware van CoPilot is voor veel mensen nog een onbekende naam. Ze hebben wel eens software meegeleverd op navigatiesystemen en Windows Mobile-toestellen die in Nederland werden verkocht, maar echte ervaringen zijn ver te zoeken. Daarom is het mooi om te zien dat de website Androinica een weekend met CoPilot voor Android heeft doorgebracht en de software aan een uitgebreide test heeft onderworpen. De software van ALK maakt van je Android-toestel een navigatiesysteem. Er zitten heel wat functies in en je kunt kaarten downloaden van verschillende regio’s (Europa, Noord Amerika, Oceanië, etc.).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Tijdens een roadtrip door Florida bleek CoPilot goed z’n werk te doen. Bijna 700 mijl deed de naviatiesoftware z’n werk en dat ging prima. Voor mensen die de navigatiesoftware gewend zijn, is het misschien wel even wennen dat de stem nogal robotachtig overkomt (zie filmpje hieronder). En misschien was het handig als de reviewer er niet zo’n luid muziekje onder had gezet.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.