De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Los puzzels op en zoek schatten in Uncharted: Fortune Hunter

Jarno Stinissen
6 mei 2016, 16:55
2 min leestijd
Los puzzels op en zoek schatten in Uncharted: Fortune Hunter

Het vierde en laatste deel van Uncharted komt volgende week uit op de PlayStation 4, maar tot die tijd vermaak je je prima met de puzzelgame Uncharted: Fortune Hunter voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Uncharted: Fortune Hunter

Het is voor het eerst dat de Uncharted-serie een game krijgt op Android (en iOS). In deze avontuurlijke puzzelgame ga je met hoofdrolspeler Nathan Drake op jacht om meer dan 200 puzzels op te lossen, om er aan het eind steeds met een beloning vandoor te gaan.

Uncharted: Fortune Hunter lijkt qua opzet veel op Lara Croft GO, een spin-off van de populaire Tomb Raider-serie. Net als Lara Croft beweegt Nathan Drake zich in Fortune Hunter door levels die uit zogenoemde grids bestaan.  Door zorgvuldig over het scherm te vegen, leg je een baan af of zet je één stap. Tegelijkertijd moet je op schijven schieten en knoppen indrukken om nieuwe routes te creëren waar Nathan overheen kan lopen, of als blokkades dienen voor pijlenschieters. Let erop dat je in de levels niet geraakt mag worden door objecten, anders ben je af  en mag  je overnieuw beginnen.

Naast dat je rekening moet houden met alle gevaren, is het van belang om de puzzels in zo min mogelijk stappen op te lossen. Wanneer je binnen een vooraf bepaald aantal stappen het level doorkomt, krijg je een sleutel. Met de sleutel kun je schatkisten openen die eens in de zoveel minuten in een puzzel staan. Al met al is Uncharted: Fortune Hunter is een leuke opwarmer voor het aankomende  deel van Uncharted. Ook kun je in het spel  items vrijspelen die je in de PS4-game kunt gebruiken.

Uncharted: Fortune Hunter downloaden

Uncharted: Fortune Hunter  is via onderstaande link te downloaden. De app draait op alle apparaten met Android 4.4 of hoger en weegt 139MB.

Download Uncharted: Fortune Hunter in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu