De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

UPC Horizon TV-app voor Android uitgesteld naar najaar 2013

Redactie
7 mei 2013, 14:12
1 min leestijd
UPC Horizon TV-app voor Android uitgesteld naar najaar 2013
UPC-Horizon-app

De Horizon-app van UPC zal niet dit voorjaar verschijnen, zoals de kabelaanbieder eerder beloofde. De Android-versie van de app is uitgesteld naar het najaar van 2013, zo ontdekte de website Tablets Magazine. UPC bracht in september 2012 een iOS-app uit en gaf toen aan dat de Android-versie begin 2013 zou volgen.

Maar woordvoerder Ronald Sutmuller van UPC geeft nu aan, dat er nooit een exacte introductiedatum is gecommuniceerd voor de Android-app, om misverstanden te voorkomen. Wel gaf UPC in september vorig jaar aan dat de introductie begin 2013 werd verwacht. Dat blijk niet haalbaar en het project is uitgesteld naar najaar 2013. Sutmuller wil echter niet spreken over een vertraging.

Lees verder na de advertentie.

Met de Horizon TV-applicatie kun je als abonnee van UPC naar live-tv kijken op een tablet of smartphone. Het werkt alleen in en rondom je eigen huis, omdat je op het Wi-Fi-netwerk thuis moet zitten. In de toekomst wordt het wellicht ook mogelijk om buitenshuis te kijken, maar UPC heeft daar nog geen toezeggingen voor gedaan. Er zitten nog meer functies in, zoals bladeren door de On Demand-catalogus, trailers van films bekijken, programma’s terugkijken via de Programma Gemist-functie en de tv-gids doorbladeren. Ook kun je opnames inplannen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu