UPC introduceert app om vast te bellen met je Android-toestel

Gijs Ettes
15 april 2014, 10:37
1 min leestijd
UPC introduceert app om vast te bellen met je Android-toestel
UPC Phone-app

Met de UPC Phone-app kunnen klanten van de kabelaar sinds kort hun Android  smartphone of -tablet gebruiken als vaste telefoon. Het vaste nummer wordt doorgeschakeld naar de app, waardoor je ook buitenshuis oproepen naar de vaste lijn kunt aannemen. Daarvoor heb je uiteraard wel een 3G- of wifi-verbinding nodig. Handig aan de app is dat je in geval van nood optimaal bereikbaar bent. Daarnaast kun je vast bellen met je smartphone of tablet vanaf een buitenlands vakantieadres; mits je over wifi beschikt natuurlijk.

Het instellen van de UPC Phone-app verloopt heel eenvoudig. Nadat je bent ingelogd met je MijnUPC-account kun je direct bellen en gebeld worden. Verder luister je met de app voicemailberichten van de vaste telefoonlijn af en is het mogelijk gebruik te maken van de contacten-app van je Android-toestel om snel de gewenste persoon te vinden.

Lees verder na de advertentie.

UPC geeft aan dat de app die nu is te vinden in Google Play een testversie betreft. Het is dus mogelijk dat er kleine foutjes in de app zitten. Telefonieabonnees kunnen niettemin al aan de slag met de UPC Phone-app  als zij beschikken over een Android-toestel met Android 2.1 of hoger en 5,1MB aan vrije opslagruimte.

Download: UPC Phone-app (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu