Placeholder
Redactie

De nieuwe Android-app van 9292 is snel uitgegroeid tot één van mijn favoriete reis-apps. Niet onverdiend, want het design, de functionaliteit, synchronisatie en reguliere updates maken de app een genot om te gebruiken. Tot ik Android 4.2 Jelly Bean op mijn Galaxy Nexus, Nexus 7 en Nexus 4 ontving: 9292 liep constant vast bij het ophalen van informatie. Met een kleine update verhelpt 9292 dit probleem en de nieuwe versie 1.1.5 is geoptimaliseerd voor Android 4.2 Jelly Bean.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De vervelende bug zal velen vast ontgaan zijn, want Android 4.2 is nog maar enkele weken officieel uit en draait enkel op de Nexus-toestellen van Google. Voor de kleine groep die een Nexus 4 of Nexus 10 hebben weten te bemachtigen en de grotere groep met een Galaxy Nexus, Nexus 7 en Nexus S, is de update zeer welkom.

Download: 9292 (gratis)